RİZESPOR
Giriş Tarihi : 23-05-2023 18:07

Rizesporlu taraftarlar Süper Lig coşkusu yaşıyor

Çaykur Rizespor ligin son haftasında Altınordu ile golsüz berabere kalarak Spor Toto Süper Lig'e yükselmesinin ardından Rizeli taraftarlar büyük coşku yaşadı.

Rizesporlu taraftarlar Süper Lig coşkusu yaşıyor

Spor Toto 1. Lig’in 38. haftasında Çaykur Rizespor Haberleri">Rizespor Haberleri">Rizespor, saat 16.00'da Çaykur Didi Stadyumu’nda Altınordu ile karşı karşıya geldi. Oynanan kritik maçta yeşil-mavili ekip ile düşme potasında ki Kırmız-lacivertli ekip arasında maçta kıyasıya mücadele yaşandı. Oynanan maçta Zorbay Küçük’ün son düdüğü çalması ile taraftarlar büyük bir coşku yaşadı. Stat dan ayrılan taraftar kent sokaklarında arabaları ile meşaleler ile kutlamalar yaptı. Rize Meydanında toplanan taraftarlar horon eşliğinde kutlama yaptı.

“Rizespor’un şampiyonluğunu kutluyoruz”
Karadeniz takımlarından Çaykur Rizespor’un Süper Lige çıkmasının gurur verici olduğunu söyleyen Fatih Çakmak, “Karadeniz takımının Süper Lige çıkması gurur verici. Ben bir Trabzonsporluyum. Trabzonluyum ama şu anda buradayım ve Rizespor’un şampiyonluğunu kutluyoruz. İyi ki buradayız. İyi ki Rizespor Şampiyon oldu” ifadelerini kullandı.

“Ligde kalıcı olmak istiyoruz”
Süper Ligde artık kalıcı olmak istediklerini belirten Batuhan Yıldız, “Biz normalde alışığız. Rizespor bir sene düşer, bir sene çıkar. Önemli olan şehrinin takımına sahip çıkmaktır. Yine Rizeliler meydanda takımına sahiptir. İnşallah rehavete fazla kapılmadan 2-3 gün sonra gelecek sezonun planlarını yapıp ligde kalıcı olmak istiyoruz. Rizelinin istediği budur” dedi.

“Bundan sonra asansör takım olmayız”
Süper Ligden inip çıkmak istemediklerini ifade eden Hayri Sarı, “Duygularımı anlatamam yaşanır. Stat da oynadık, şimdi geldik burada oynuyoruz. Geceyi gündüzümüze kattık. Çok süper bir duygu. Her maçı dakikası dakikasına takip eder, her maça gelirim. İnşallah başarılı olur diyorum. Bundan sonra asansör takım olmayız” ifadelerini kullandı.

“Ben Rizespor için cezaevi yatmış adamım”
Süper lige çıktıkları için mutluluk duyduklarını söyleyen İslam Korkmaz, “Mutluyuz, gururluyuz. Çocuklarımızla beraber kutlamaya geldik. İnşallah Süper Ligde kalıcı olur. Bir daha düşmez diyorum. İnşallah tüm halkımızı tüm Rizelileri meydana bekliyoruz. Takımımıza başarılar diliyoruz. Ben Rizespor için cezaevi yatmış adamım” diye konuştu.

AdminAdmin