SİYASET
Giriş Tarihi : 16-06-2023 16:33

Bakan Osman Aşkın Bak o sözüyle bütün salonu güldürdü

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak Rize’de yaptığı konuşmada anısını anlattığı esnada bütün salonu güldürdü.

Bakan Osman Aşkın Bak o sözüyle bütün salonu güldürdü

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, bir dizi ziyaret çerçevesinde geldiği Rize’de ilk önce belediye başkanları ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) teşkilatlarıyla bir araya geldi. Ardından Rize Valiliği ve Rize Belediyesi’ni ziyaret eden Bakan Bak ardından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Akademik Yılı Mezuniyet Töreni’ne katıldı.

Yüksek lisans yapmak için gittiği İngiltere’de anısını anlatan Bak bütün salonu güldürdü. Bakan Bak konuşmasında, “İlk önce ben dedim ki ‘yüksek lisans yapmak istiyorum’ ne yapacağız? Yurtdışına gitmek istiyorum. O zaman sayın Cumhurbaşkanımız bize burs sağladı ve İngiltere’ye gittim. Oraya gittim ama önce çalıştım. Restoranlarda çalıştım. Araba tamir ettim. Taksi şoförlüğü yaptım ve çok iyi döner keserim. Benim kestiğim döner Dünya’yı 4 döner. Dolayısıyla hayallerimin peşinde koştum. Hiçbir şey size hazır verilmez. İsteyeceksiniz ve peşinde koşacaksınız” şeklinde konuştu.

Bakan Bak, konuşmasının ardından törene katılan öğrencilere başarılar dileyerek, kendilerini ve akademisyenleri tebrik etti. Bak sonrasında Rize Güreş Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek güreşçilerle bir araya geldi. Burada güreşçilerle sohbet eden Bak, sporcular ve aileleriyle hatıra fotoğrafı çekildi. Bak son olarak TFF 1. Lig’den Süper Lig’e yükselen Çaykur Rizespor’un Mehmet Cengiz Tesisleri'ni ziyaret etti. Kulüp yönetimi ile bir araya gelen Bak, Rizespor’a başarılar diledi.

AdminAdmin