YEREL
Giriş Tarihi : 12-08-2022 15:41

Bakan Yardımcıları Kacır, Birinci Ve Yavuz’dan Vali Çeber’e Ziyaret

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, Sağlık Bakan Yardımcısı Şuayip Birinci ve Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz, Rize Valisi Kemal Çeber’i makamında ziyaret etti.

Bakan Yardımcıları Kacır, Birinci Ve Yavuz’dan Vali Çeber’e Ziyaret

12-14 Ağustos tarihlerinde Rize’de gerçekleştirilecek TEKNOFEST etkinliklerine katılmak üzere Rize’ye gelen Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, Sağlık Bakan Yardımcısı Şuayip Birinci, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz, ASELSAN Genel Müdürü Haluk Gürgün, DOKAP Başkanı Hakan Gültekin ve beraberlerindeki heyet  Rize Valisi Kemal Çeber’i makamında ziyaret ederek, TEKNOFEST etkinlikleriyle ilgili bilgi alışverişinde bulundular.

Bakan Yardımcıları Kacır, Birinci ve Yavuz, Rize’de bulunmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, Vali Çeber’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür ettiler. Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’in 3 gün boyunca Rize’de renkli görüntülere sahne olacağını belirterek tüm Rizelileri bu muhteşem festivale davet ettiler.

Vali Kemal Çeber’de nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek, Rize olarak heyecanlı günler yaşadıklarını belirterek, “TEKNOFEST’in ilimizde yapılasında dolayı heyecanlı ve mutluyuz.  Hazırlıkları titiz bir şekilde takip ettik, bugün itibariyle etkinlikler başlıyor.  Rizeliler olarak televizyonlardan izlediğimiz muhteşem yarışmaları canlı takip edebilme imkanımız olacak, tüm hemşehrilerimi bu güzel organizasyona bekliyorum” dedi.

Karşılıklı hediye taktiminin ardından açılış programı için TEKNOFEST alanına geçildi.

AdminAdmin