SİYASET
Giriş Tarihi : 22-09-2022 20:53   Güncelleme : 22-09-2022 21:06

MHP Rize 'Adım adım 2023'e yürüyor

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’unda katılımıyla Rize’nin ile İkizdere, Kalkandere, İyidere ve Derepazarı ilçelerinde “Adım adım 2023 İlçe İlçe Anlatma Ve Aydınlatma Toplantısı” düzenlendi.

MHP Rize 'Adım adım 2023'e yürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, MYK Üyeleri Yüksel Kaleci, İdris Aydın ve Akif Çapraz’ın katılımı ile İkizdere ilçesi, Kalkandere ilçesi, İyidere ilçesi ve Derepazarı ilçesinde “Adım adım 2023 İlçe İlçe Anlatma Ve Aydınlatma Toplantısı” programı gerçekleştirildi. Gerçekleşen programlara parti mensupları, Ülkü Ocakları mensupları ve vatandaşlar katıldı. 

Düzenlenen toplantılarda konuşan MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz “Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle bugüne kadar ki sağlanmış olan başarıları vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Elbette vatandaşlarımızın istek ve talepleri oluyor. Hepimizin mağlumu olduğu üzere işin açıkçası Milliyetçi Hareket Partisi bütün milletimizin partisidir çünkü bu milleti anlamadan, bu millet gibi dertlenmeden, bu millet gibi düşünmeden asla milletimize ne hizmet edebiliriz nede milletimize faydamız olur. Dolayısıyla yarım asrı aşan bir siyasi partinin mensuplarıyız. Bizim devlet büyüklerimizin bize bırakmış olduğu iki miras var. Birincisi Milliyetçi Hareket Partisi bir tanesi de ülkü ocaklarıdır. Dolayısıyla biz hep Türk milletinin, Türk Devletini, Türk Vatanının menfaatleri için, çıkarları için, hakkı ve hukuku için mücadele etmiş bir siyasi partiyiz ama bunun yanı sıra çok büyük bedeller ödemiş de bir siyasi partiyiz. Bakıldığında en büyük mağduriyeti yaşamış bir mazimiz vardır. Bu memleket bu millet, bu devlet adına hep bedel ödedik. Şehit olduk. Buradan biz Rize'ye gelirken yüreğimizle, imanımızla, samimiyetimizle geldik. Yani sizin huzularınızda gözlerinizin içine bakarken yalan söylemekten Allah'a sığınırız. Bu sebeple gerçekten doğruları konuşmaya geldik. Bizim önce anamız şüphesiz ki her karışı şehit kanıyla kaplanmış olan cennet vatanımızdır. Yine aynı şekilde babamız devletimizdir. Sevdamız ise yüce büyük Türk Milletidir. Sayın Genel Başkanımızın dediği gibi önce ülkem ve milletim ve sonra partim ve ben ilkesi var" dedi.

Çay üreticileri için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirten Kılavuz, "İnsanlarımızı özellikle çay üreticilerimizin istek ve taleplerini o alın terlerini, emeklerini daha hakkettiği şekilde kazanç elde etmesi noktasında üzerimize düşen neyse Allah'ın izniyle TBMM'de sizin Milletvekiliniz olarak canla başla mücadele edeceğimizi buradan İkizdere'de söz veriyorum. İnşallah 1 Ekim'de Meclis açılacak. İlçe başkanlarımız, muhtarlarımız çay üreticilerimizle alakalı herkesle bir araya geleceğiz. Ben Mersin Milletvekiliyim. Mersin'de de yaptığım konuşmalarda bu ülke bu devlet, bu millet çaydan da önemli muzdan da önemli, zeytinden de önemli her şeyden önemli. Bunu da Allah Rızası için iyi bir şekilde muhafaza edin" ifadelerini kullandı.

MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan ise “Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Başkanı olarak sizlerden istediğim şudur 2023 seçimleri Cumhuriyet tarihinin görmüş olduğu en önemli seçimlerdir. Referandumla beraber başladığımız 18 Haziran 2108 seçimleriyle beraber yolunu yarıladığımız Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemiyle beraber kurumlarıyla ve Türkiye Cumhuriyet'inin yönetim şeklini tamamen oturtulmasıyla beraber yaptığımız planımızın dolayısıyla Milliyetçi Hareket Partisi'nin bütün temsilcilerine düşen görev Sayın Genel Başkanımızın emri üzerine kapı kapı gezerek küs, argın dargın demeden ulaşabileceğimiz herkese ulaşıp memleketimizin içinde bulunduğu ortamı anlatıp 2023 seçimlerinden sonra 21. Yüzyılın Türk Asrı olacağını önce bölgede ve sonra Dünya'da söz sahibi olacağını ve mazlum milletleri soydaşlarımızın ve müslüman kardeşlerimizin ezildiği haklarını ve hukuklarını daha fazla savunacağımız savunmaya hak kazanacağımız bir seçim olacak" şeklinde konuştu.

AdminAdmin