SİYASET
Giriş Tarihi : 16-04-2023 22:49

Recep Bakırcı: “Bir oy Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bir oy da MHP’ye istiyoruz”

Milliyetçi Hareket Partisi 1. sıra Milletvekili Adayı Recep Bakırcı: “Bir oy Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bir oy da MHP’ye istiyoruz” dedi.

Recep Bakırcı: “Bir oy Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bir oy da MHP’ye istiyoruz”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize Milletvekili Adayları Recep Bakırcı, Remzi Kutanoğlu ve Yunus Emre Öztürk seçim çalışmaları kapsamında il e ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Güne Türkiye Kamu-Sen’i ziyaret ederek başlayan MHP heyeti burada Başkan Murat Köseoğlu ve yönetimi ile bir araya gelerek kamu çalışanlarının sıkıntılarını dinledi. Karşılıklı bilgi alışverişinin yapıldığı ziyarette kendilerine destek isteyen Aday Recep Bakırcı “Yaklaşan seçimlerde sizlerden destek istiyoruz. Kamu çalışanlarının sorunlarını dinledik, bizde sizlere destek vermek adına sorunlarınızı meclise taşımak istiyoruz. O nedenle sizden de bir oy Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bir oy da Milliyetçi Hareket Partisi’ne vermenizi istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Ardından Rize Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası’nı ziyaret eden MHP’li adaylar ve beraberindeki heyet burada da oda başkanı Turan Akbulut ve yönetimi ile bir araya geldi. Oda çalışanları ile de görüşen MHP’liler şoförlerin sonlarını dinledi ve odanın çalışma sistemi hakkında bilgi aldı.

Rize Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’ni de ziyaret eden heyet kooperatif başkanı Güven Aksoy’un misafiri oldu. Burada kooperatif yönetimi ile bir araya gelen heyet kendilerine misafirperverlikleri ve samimi sohbetleri için teşekkür etti.
Heyet sonrasında Cumhuriyet Caddesi üzerinde ki esnafları ziyaret ederek kendilerine destek istedi. Esnaf ve vatandaşlar MHP’nin adayları ile fotoğraf çektirerek anı ölümsüzleştirdi.

AdminAdmin