RİZE HABERLERİ
Giriş Tarihi : 05-03-2023 17:17   Güncelleme : 05-03-2023 17:24

Rizeli Şehit Polis Memuru Muhammet Tarakçı son yolculuğuna uğurlandı

Hatay’da Devrilen duvar ve ağacın altında kalarak kaldırıldığı hastanede şehit düşen Rizeli polis memuru Muhammet Tarakçı son yolculuğuna uğurlandı.

Rizeli Şehit Polis Memuru Muhammet Tarakçı son yolculuğuna uğurlandı

Ankara’da Hukuk Müşavirliğinde görev yaparken Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından Hatay İl Emniyet Müdürlüğünde görevlendirilen polis memuru Muhammet Tarakçı, Antakya Atatürk Parkı içerisinde devriye görevindeydi. Devriye halinde gezerken üzerine ağaç ve duvar devrilmesi sonucu yaralandı. Yaralanan polis memuru ambulans ile ilk önce Hatay Sahra Hastanesine kaldırıldı. İlk tedavisinin ardından havayolu ile Adana Şehir Hastanesine gönderilen polis memuru Tarakçı, yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit düştü. Şehit düşen Tarakçı, son yolculuğuna uğurlanmak için memleketi Rize’ye uçak ile getirildi. Şehidin naaşı Sahil camiine götürülerek, şehidin babası Kadir Tarakçı ve annes İlknur Tarakçı’ya taziyede bulundular. Şehit için düzenlenen resmi törenin ardından cenaze namazı kılındı. Cenaze namazının kılınmasının ardından şehit Tarakçı’nın naaşı, İslampaşa mahallesinde ki şehitliğe defnedildi. 

Törene, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Rize valisi Kemal Çeber, Rize belediye başkanı Rahmi metin, Rize İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Rize il jandarma Komutanı Ali Güngör ile çok sayıda polis ve vatandaş katıldı.

AdminAdmin